Privatmarkedet 

Boliger og fritidsboliger er del av et marked i sterk vekst, hvor etterspørselen er endret de siste årene. Vårt tilbud er landsdekkende og dekker et bredt behov private boliger har, enten man skal rehabilitere boligen eller bygge nytt.

El-installasjoner blir stadig mer komplekse, også i privatmarkedet. For å følge med i utviklingen må man være genuint interessert i sluttkundens behov, enten jobben er stor eller liten. Det er vi. 

Nybygg- og rehabiliteringsprosjekter 

Vi ønsker å kunne hjelpe deg med alt av el-installasjoner i boligen din. Behovet endres hele tiden, og vi kan hjelpe deg å holde boligen oppdatert og i takt med trendene. Du får bistand til både det praktiske – eksempelvis installasjon av stikkontakter og styringssystemer – og det mer komplekse, som blant annet kan dekke prosjekteringsfasen i et nybygg med nødvendige partnere. 

Hytte og bolig ligger hjertet vårt nært

Privatmarkedet er et av de største satsningsområdene for ElteraGruppen. Vi leverer el-installasjoner over hele Norge, og er stadig i vekst. Våre elektrikere brenner for å gi kundene våre bærekraftige, praktiske og helhetlige el-installasjoner, og flere av våre datterselskaper har dette segmentet som sitt hovedområde. 

Kvalitet henger for oss sammen med kompetanse. Nettopp derfor bruker vi mye tid og ressurser på å videreutdanne våre elektrikere, og sikre at de holder seg oppdatert på utviklingen i markedet. 

Tjenester privatmarkedet

Vi dekker alle områder du kan trenge hjelp til. Noen av våre største områder er:

Elbillading

Ansatte med bred kunnskap

Smarthus

Rådgivning som skreddersyr tilpassede smarthusløsninger

Sikkerhet

Sikkerhetsprodukter for hele boligen, styresystemer

Rådgivning

Rådgivning og inspirasjon for bruk av materiell

Bli inspirert til å ta modige valg

Nordmenn er på verdenstoppen når det kommer til oppussing. Midt i kaoset kan det være lett å glemme at det praktiske er vel så viktig som det visuelle. Hos ElteraGruppen får du en partner som hjelper deg i prosessen fra start til slutt, med løsninger som er praktiske uten å gå på bekostning av uttrykket i boligen. 

Uansett hva du trenger hjelp til, skal du vite at du møtes av elektrikere med bred kompetanse. 

Våre bedrifter