- Svært fornøyde med vårt samarbeid med nye brannstasjonen.

Etter 81 år i samme lokaler er det naturlig at brannvesenet på Vestre Toten var fornøyde med å flytte inn i nye, toppmoderne lokaler i 2021. I det nye lokalet har Eltera Gjøvik vært totalleverandør av elektriske løsninger. Brannsjef Bjørn Sondra Kjellsrud og sjef for beredskap Svein Victor Yttervik var glade for å være i nye lokaler da vi tok en prat med dem. 

De ansatte hos Eltera Gjøvik på befaring hos Vestre Toten Brannstasjon. 

- Våre tidligere lokaler var svært gamle, så det er veldig annerledes å være på plass i et toppmoderne miljø, forteller Bjørn Sondra.
- Det er faktisk vanskelig å sette ord på stor forskjell det er. Vi ser allerede at vi kan drive brannvesenet på en bedre og mer effektiv måte i nye lokaler, legger Svein Victor til. 

Beredskapssjef Svein Victor Yttervik (i midten) i samtale med de ansatte hos Eltera Gjøvik. 

Eltera Gjøvik er svært opptatte av å ha et godt samarbeid med sine kunder, og det opplever både Bjørn Sondra og Svein Victor at de har hatt med Eltera Gjøvik hele veien. 

- Vi har kommet med tilbakemeldinger til Eltera utfra vår erfaring med å drive brannstasjon, og har alltid hatt følelsen av at vi har blitt tatt på alvor. Vi har ikke opplevd noe annet enn svært god kundeservice, forteller Svein Victor. 

- Vi kan brannstasjon – Eltera Gjøvik kan elektro! Vi har hatt respekt for hverandres kompetanse hele veien, og det har ført til et godt resultat for oss som skal benytte oss av bygget. Eltera Gjøvik har bidratt med gode løsninger for å gjøre bygget mer moderne og brukervennlig. Det har ført til at vi kan tilby en bedre beredskap for innbyggerne i Vestre Toten, avslutter Bjørn Sondra. 

Les hele saken her