- Stolt av å være en del av ElteraGruppen 

Kjell Einmo er daglig leder hos Eltera Eidsvoll, en avdeling som har levert gode resultater år etter år. Kjell mener at dette ikke er tilfeldig, og peker på at de har en god og stabil kundemasse, samt mange lojale kunder. 

- Eltera Eidsvoll er en av få elektrikerbedrifter i området, og det gjør at vi føler et stort ansvar på å levere alle tjenester som kundene våre har behov for. Vi skal være folk i områdets faste leverandør på elektro. Det er klart at dette forplikter, og Eltera Eidsvoll skal alltid stille opp, sier Kjell Einmo. 

4 elektrikere går gjennom plantegninger sammen mens de smiler og ler

De ansatte trives hos Eltera Eidsvoll. Her går de gjennom plantegninger på besøk hos Gran Consult. 

Mange oppdrag innenfor boligsegmentet 

Det største fokusområdet for Eltera Eidsvoll er privatmarkedet. De jobber derfor mye med privatboliger, nybygg og med serviceoppdrag. 

- Tilbakemeldingene vi får viser at kundene er fornøyde med våre tjenester, og det indikerer at vi gjør jobben vår godt. Våre ansatte har god og bred kompetanse og de kommer godt overens. Dette gjør at samarbeid blir enklere og vi unngår dødtid på oppdragene våre, sier Kjell Einmo stolt. 

ElteraGruppen – et naturlig valg 

Kjell Einmo og de andre ansatte hos Eltera Eidsvoll snakker varmt om de siste 4 årene der de har vært medlem av ElteraGruppen. 

- Før vi ble medlem av ElteraGruppen så hadde vi mange samarbeid med deres andre avdelinger. Det var et stolt øyeblikk da vi ble spurt om å gå inn i ElteraGruppen for 4 år siden og valget føltes både lett og naturlig. ElteraGruppen har mange gode systemer og flinke folk, noe som har bidratt til at vi har blitt en bedre elektrobedrift enn det vi var før, avslutter Kjell.

Vil du lese mer om Eltera Eidsvoll? Trykk her!