Fremtidenes løsninger i nye boliger på Neskollen

I samarbeid med Idéhus Romerike AS har Eltera Romerike levert el-installasjonene til 13 eneboliger i kjede på Neskollen, og flere skal det bli!

Neskollen er et populært boligområde, som passer spesielt godt for barnefamilier. I området finner du skog og fritidsområder i nærheten, som godt lar seg kombinere med en aktiv hverdag. 

Eltera Romerike har i samarbeidet med Idéhus Romerike AS i over 20 år, og boligprosjektet på Neskollen er siste tilskudd i rekken. Delfelt 1 ble ferdigstilt i juni 2022. 

Totalleveranse av el-installasjoner

På Neskollen har Eltera Romerike levert alle de elektriske installasjonene, som totalt består av 13 boliger. Boligene er komplette med garasjer og elbilladeanlegg. Boligene på 106 kvm er store og luftige, med planløsning over 2 fulle plan.

Daglig leder i Eltera Eidsvoll, Kjell Einmo, kan fortelle at de har hatt et godt samarbeid med Idéhus Romerike under hele prosessen. 

Tommy Dalbo som er faglig leder i Idéhus Romerike sier seg enig med Kjell. 

- Elektrikerene fra Eltera Eidsvoll har vært gode ambassadører for både oss og Eltera. Vi er svært godt fornøyde med vårt samarbeid med Eltera Eidsvoll. Samarbeidet har også gitt gode resultater for kundene, forteller Tommy. 

Thore Onarheim Svendsen installerer stikkontakt i en av de nye boligene på Neskollen.

Les hele saken her