Fremtidenes elektriske løsninger i Eidsiva Arena

Da ny shop skulle på plass fikk Eltera Lillehammer stå for arbeidet med belysning og el-installasjoner. I dag har de også rammeavtale for hele bygget. 

Kristins Hall er et viktig knutepunkt i Lillehammer, og har siden 1988 vært en av de største sportsanleggene i nærområdet. Her finner man ishall, idrettshall og curlinghall, smat servicearealer som møterom, butikk og kafé. Tribunen i ishallen rommer cirka 3000 tilskuere. 

Mangeårig leverandør for Kristins Hall

Store anlegg som dette krever kontinuerlig vedlikehold og fornyelse. Da det ble besluttet at anlegget skulle få en ny sportsshop, oppgradering av kafeen og VIP-området til Lillehammers ishockeyklubb, fikk Eltera Lillehammer gleden av å stå for mye av det elektriske. 

– Vi har laget en sportsshop med belysning og andre el-løsninger, som har blitt veldig fin. Med LED-belysning blir også levetiden bedre, forteller daglig leder Ivar Bergum. 

Oppgradering av kafeen og VIP-området 

Kafeen på Kristins Hall måtte også oppgraderes for en liten stund siden. Da var også belysningen et viktig tema – det måtte passe til interiøret, som består av rutete duker, rustikk tapet og lærsofaer i brunt. 

Nye lyssystemer ble integrert, og smarte styringssystemer for å effektivisere strømbruken. Samme grep ble gjort i VIP-området for ishockeyklubben. 

I dag har de også rammeavtale for hele anlegget, der de bistår med både store og små serviceoppdrag.  

Les hele saken her